Waarde van verandering

ONTDEK SAMEN DE WAARDE VAN stilstaan bij VERANDERING

De wereld om ons heen verandert continu en daar maken we allemaal onderdeel van uit. Voor de ene verandering draai je je hand niet om, terwijl de andere verandering je uit balans brengt.

“Veranderen is bewegen en stilstand is achteruitgang”, zo wordt ons verteld. Dit maakt dat we onze stinkende best doen om alle veranderingen te blijven volgen, waarbij onze to-do-lijst alleen maar toeneemt. We stappen als het ware van het ene perron over naar het andere, zonder een moment ons af te vragen of al dat bewegen ons eigenlijk wel dient. De ervaring leert dat druk bezig zijn niet altijd leidt tot voldoening. En het afgrazen van nieuwe gebieden niet per definitie meer tevredenheid geeft. Maar wat dan wel?

Stilstaan bij verandering. Jezelf vragen stellen, je weerstand onderzoeken, zin geven. Even niet bewegen is noodzakelijk om waarde te vinden in de verandering. Wanneer je dit samen met een kleine groep mensen doet, samenkomt met de unieke intentie om echte verandering aan te gaan, werkt het vele malen sneller en krachtiger.

De mini-cursus De Waarde van Verandering, helpt je om (beter) om te gaan met verandering.
Door samen met andere mensen bewust stil te staan bij verandering, ontketent zich een energie die nodig is om verandering aan te gaan. Verander-ervaringen kunnen zwaar zijn maar ze kunnen je leven ook enorm verrijken! Extra energie werkt ondersteunend en bekrachtigend. De Waarde van Verandering is een 30-dagen challenge die inzicht, begrip, advies en hulp biedt bij de veranderingen die iedereen meemaakt.

Waarde van verandering met persoonlijke begeleiding

Wat je mag verwachten?

Week 1: De vele gezichten van verandering | Waar schijn jij je licht op? | Persoonlijke kernwaarden | Ik verbind me.
Week 2: Iedereen is VIP | Tot de kern komen | Creatie-Navigatie-Systeem | De kracht van je persoonlijke ‘netwerb’
Week 3: Ik voor ik – ik voor wij- ik voor het | Verander de keuze van…| Ervaar, fantaseer, visualiseer nieuw perspectief | Wat te doen als je vastloopt
Week 4: Verandering…wat heeft het je gebracht? | Vijf voorwaarden | Stevigheid vinden in jezelf | Delen en vieren van succesmomenten.
Waar je voor gaat!

Van

– Voelen of weten dat iets moet veranderen om verder te kunnen
– Blijven hangen in de weerstand om te veranderen
– Ontkennen van verandering
– Moe zijn van veranderen
– De Wens om te veranderen

Naar

– Nee zeggen tegen bewegingsstoppers van verandering
– Zelf (je) verandering mede vormgeven
– Herkennen van belemmerende patronen
– Omarmen van verandering
– Realiseren van verandering
– Vieren van succesvol veranderen

De waarde van verandering schaduw

Kom uit die winterrust en start 1 maart (begin van de meteorologische lente) met frisse moed en geef jouw verandering een eigen kleur. Ga jouw verandering aan op het gebied van relatie, werk, geld, gezondheid, vrienden of familie.

Doe mee en realiseer jouw verandering in 30-dagen.
De meeste opdrachten doe je individueel thuis en ontmoet de andere deelnemers tijdens drie live-ontmoetingen: dinsdag 5 maart (avond), zaterdag 23 maart (hele dag) en vrijdag 5 april (avond).

Jouw investering € 450
Gedurende de 30-dagen kun je persoonlijke vragen mailen die ik binnen 24 uur beantwoord.