Slider

Mindset

Woorden als authentiek, flexibel en assertief zijn bij mij doorleeft.

Mijn eigen basis, mijn uitgangspunten waarmee ik de wereld inga, mijn eigen verhaal en helderheid over mijn waarden en idealen zijn beproefd. Ik geloof in de kracht van reflectie, verbeelding en van creativiteit en inclusie en breng die naar plekken waar ik het verschil kan maken, het tij kan doen keren.

Mijn kunstprofessional-mindset maakt dat ik me helemaal thuis voel bij onzekerheid, verandering en transformatie. De kern van creativiteit is het radicaal openen van je perspectief en overtuiging, en ook resultaat behalen.
Het helpt om anders te kijken én te handelen. Met deze mindset kan ik radicaal openen, grenzen verleggen en tegelijk doelgericht zijn. 

De totale mens

Ik hou ervan als de totale mens omarmd wordt. Door zichzelf, door anderen, zowel in privé-, leef- als werkomgeving. Ik doorleef zelf ook heel bewust waar ik mijn klanten toe uitdaag. Ik speel graag, maak fouten en heb het lef om daarna weer door te gaan. Dat doe ik vanuit samen handelen, voor mij het nieuwe samenwerken. Met het oproepen van collectieve intelligentie nodig ik iedereen uit tot deelname aan de verandering en krijg je nieuwe inzichten en innovatieve oplossingen aangedragen voor complexe vraagstukken. Deze worden vanuit persoonlijk leiderschap opgenomen en uitgevoerd (manifestatiekracht).