Allies Swinnen coach

Lasting Change

Herstel je relatie met eten! 
Eet je vaak meer en slechter dan je wilt? Kun je geen nee zeggen tegen koekjes, chocola, chips, een stukje taart, dropjes, enzovoort enzovoort? Hoe zou het zijn als jij in volledige vrijheid kunt kiezen voor wat je eet? Of misschien wel belangrijker; wat je niet eet? Heb je enig idee hoezeer we gebrainwasht zijn door de voedselindustrie? En waarom we altijd behoefte hebben aan suikers? Je leert er alles over bij WildFit. En nog belangrijker: je gaat de strategieën doorzien en doorbreken. Zodat jijzelf controle krijgt over wat je eet. Niet op wilskracht, maar vanuit vrije keuze.

Sounds to good to be true? Duizenden mensen gingen je voor.

Wil je nooit meer een dieet volgen?
Je bent niet de enige! Ik ga je helpen om je eetpatroon echt te veranderen, zodat je daarna nooit meer een dieet hoeft te volgen.
Het is bekend dat de meeste mensen na een dieet meer aankomen dan ze tijdens het dieet zijn afgevallen. De gevoelens van frustratie, falen en schaamte die hieruit voortkomen zijn ongekend. Ik ga je helpen om het stuur in handen te nemen als het om voeding gaat. Met een 90 dagen programma dat erop gericht is met kleine stappen voorwaarts te gaan en waarin het woord ‘falen’ niet bestaat.

Dat programma heet De WildFit Challenge – 90 dagen

De Wildfit Challenge is een 90 dagen durend programma waarin je ondersteund wordt om je relatie met voedsel te verbeteren door een krachtige combinatie van basale voedingsprincipes en effectieve gedragsveranderende technieken. Niet op wilskracht, maar op bereidwilligheid bouw je de grootste veranderingen in je leven. 
Elk dier op aarde heeft zijn eigen dieet; een bepaalde manier van eten die het mogelijk maakt dat het dier op zijn best kan functioneren. Bij WILDFIT geloven we dat dit ook geldt voor de mens. Er is een ideaal dieet voor de mens, maar door moderne gemakken en voedselmarketing campagnes zijn we hier ver van verwijderd geraakt.  

WILDFIT gaat over de terugkeer naar het ideale dieet van de mens, zonder gebruik te maken van wilskracht of de strenge regels van een traditioneel dieet. Gedurende de 90 dagen Challenge word je bewust gemaakt van de voeding die je in je mond stopt en wat dat met je doet. De basisgedachte is dat je lichaam het beste heelt van binnenuit.  Voedsel is ons grootste medicijn, maar velen van ons negeren deze rijke bron. Met een uitgekiend en positief ondersteund proces ga jij je lichaam weer geven waar het om vraagt. En ervaren wat dit met je doet. Dit alles heel bewust, want bewustzijn is een sleutelwoord in dit programma en maakt het anders dan alle diëten die er zijn. Alleen vanuit dat bewustzijn kun je in volle vrijheid je eigen voedingskeuzes maken en volgen.  

Zelf startte ik drie jaar geleden zelf met WildFit en was zo enthousiast over de resultaten die ik behaalde: niet langer continue moe, geen maagklachten meer. Inmiddels geef ik voor de zevende keer een WildFit 90-dagen Challenge en heb ik al meer dan 50 mensen mogen begeleiden naar een gezondere levensstijl.

Wil jij gezonder, vitaler, lichter, energieker worden? Geef jezelf dan een goed voornemen cadeau dat zeker uit gaat komen. Doe mee met de WildFit Challenge 90 dagen met Nederlandse coaching in je eigen besloten groep met mij als WildFit coach.

Op 3 mei start ik weer met een WildFit Challenge van 90 dagen. Als je wilt weten wat WildFit voor je kan doen, stuur dan een mail naar contact@lastingchange.nl en vraag een gratis oriëntatiegesprek aan.
kijk voor het uitgebreidere verhaal op de website www.lastingchange.nl.