coaching header

Coachen

Verbinding maken en in beweging komen, gebruiken van creatieve werkvormen, sparren en mijn visie geven, dat typeert mij als coach.

Als coach ontdekte ik dat alles begint met oprecht verbinding maken en volle aandacht hebben voor de unieke persoon die iemand is. Een veranderproces is onvoorspelbaar, dat geeft onzekerheid en spanning, met alle nodige persoonlijke reactiepatronen van dien. Dat vraagt om oprechte betrokkenheid en veerkracht.

Vanuit mijn jarenlange ervaring als coach bij zelfontwikkelings-en verandertrajecten werd het me duidelijk dat veel ‘zaken’ kunnen veranderen maar dat ‘echte’ verandering daar gebeurt waar mensen bewust kiezen om van binnenuit (mee) te veranderen. Kiezen om persoonlijk leiderschap op te nemen en hun eigen manifestatiekracht gebruiken om (mee) te veranderen. Ik geloof in de kwaliteiten van mensen. Ik help hen bewust te worden van belemmerende patronen, nieuw gedrag te ontwikkelen en daarmee persoonlijke kracht te vinden. Ik doe dit op verrassende manieren, en daag vervolgens uit om concrete stappen te zetten. Alleen inzicht is niet genoeg: coaching bij mij betekent directe actie.

Veerkrachtige Coaching

Van één dagdeel tot een compleet 30-dagen programma

• Wil je in één dagdeel snel en intens met je vraag aan de slag?
Kies dan voor de een-op-een sparringsessie.

• Wil je uitgebreid met een stap-voor-stap aanpak de tijd nemen?
Ga dan voor het 30-dagen programma: De Waarde van Verandering.

 

Een-op-een sparringsessies

In één dagdeel wordt je uitgedaagd om direct met jouw vragen aan de slag te gaan. Geen uitstel meer. Je loopt al enige tijd tegen belemmeringen aan en hebt gemerkt dat er langer over nadenken je niet helpt. Tijdens de sessie Veerkrachtige Coaching krijg je steun van mij om aan te pakken wat nodig is. We sparren, reflecteren, bekijken ter plekke verfrissende opties en zetten samen nieuwe strategieën neer, die je meteen uitvoert.

Alle een-op-een sparringsessies vinden plaats bij mij thuis in het ESPENHUIS. Een heerlijke plek – midden in de natuur – die uitnodigt, inspireert, rust, ruimte en inzicht geeft. www.Espenhuis.nl

Wil je ontdekken wat een een-op-een sparringsessie voor jou kan betekenen? 

30-dagen programma

Word je overvallen door verandering of heb je daar juist behoefte aan? In je bedrijf, thuis, binnen je familie, op het gebied van gezondheid of geld? Ervaar je weerstand tegen verandering, in jezelf of in je omgeving? En wil je hier echt iets mee doen? Dan biedt het 30-dagen programma: De Waarde van Verandering uitkomst.

De uitdaging bestaat eruit dat je iedere dag, 30 dagen in totaal, bewust tijd en energie geeft om een diepe, fundamentele verschuiving van omgaan met je verandering(-en) tot stand te brengen. Dit doe je aan de hand van praktijkvoorbeelden, reflectievragen, korte oefeningen en beelddenken. Op deze manier doe je inspiratie op, vind je nieuwe perspectieven, lossen vaste overtuigingen zich op en creëer je andere gedragspatronen. Je leert om sneller dan ooit tevoren op een positieve, bewuste en resultaatgerichte manier zelf vorm te geven aan verandering.

Inspirerend en bemoedigend traject. De Waarde van Verandering bestaat uit vier fundamentele onderdelen. Zes vormgegeven cahiers: Van mij cahier voor eigen aantekeningen, Basiscahier met fundamentele oefeningen en vier Werkcahiers, voor iedere week één.
Klik hier om het Basiscahier in te zien.

Naast het werken met de cahiers horen er ook drie Veerkrachtige Coaching sessies bij dit traject. Een bij de start, een halverwege en een aan het eind van de 30-dagen. Deze vinden plaats bij mij thuis in het Espenhuis www.espenhuis.nl of in een andere, inspirerende omgeving. Samen maakt dit van De waarde van Verandering een inspirerend en bemoedigend traject.

Ben je nieuwsgierig geworden, heb je vragen?