Advies header

Adviseren

Adviseren betekent voor mij: goed kunnen luisteren, de juiste vragen stellen, kijken vanuit verschillende perspectieven en vanuit daar een heldere reflectie en constructieve feedforward geven.

Als geboren reflector ligt het in mijn natuur om potentieel te zien en dat om te zetten in praktisch advies. Ik ondersteun individuele kunstenaars die op zoek zijn naar een boost bij het ontwikkelen van hun plannen en werk als adviseur kunst- en cultuursubsidies.

 

Advies Boost

Ben je (aankomend) zelfstandig kunstenaar, een zzp-er binnen de culturele sector of heb je een gezelschap waar je leiding aan geeft? Heb je behoefte om gericht je idee, droom of plan een flinke boost te geven of via ‘waarderend onderzoeken’ je gezelschap een serieuze stap verder te brengen? Kies dan voor een Advies Boost.

De kracht van een Advies Boost zit in de begeleide interactie. Nadat je je verhaal hebt verteld, nodig ik je uit tot doordenken, anders kijken en scheppen we nieuwe perspectieven. Dit leidt tot concrete tips, adviezen en energie waarmee je alles daadwerkelijk een stap verder kunt brengen.

Ben je nieuwsgierig geworden, heb je vragen?

advies

Wat anderen zeggen:

“Allies werkt op maat: naargelang de noden, vragen, werk- en denktempo van het project of persoon. Allies denkt mee en durft verder te denken, ze is net altijd dat stapje voor, waardoor je uitgedaagd wordt om verder te onderzoeken, brainstormen, schrijven… Ze werkt constructief en altijd vertrekkend vanuit mijn artistieke visie als maker. Allies’ nieuwsgierige, optimistische en persoonlijke benadering geeft het vertrouwen dat je samen je schouders onder een project steekt.  Haar empatisch vermogen en menselijke kennis zorgen ervoor dat je traject met daadkracht wordt begeleid.”

-Piet Van Dijcke