Slider

Werkwijze

Ik heb een rijke ervaring in diverse velden, van zelfontwikkeling, coaching en training tot transformatie, the art of hosting en kunst en cultuur. Dat geeft me een grote diversiteit waaruit ik op maat kan putten. Wat mij typeert is de eigenzinnigheid en authenticiteit waarmee ik dit inzet.

Ik zoek altijd naar wegen die de menselijkheid, bezieling en oorspronkelijke kernwaarden van mensen en de organisatie tot leven brengen. Ik geloof in de kracht van delen en samen-handelen, dwars door culturen en systemen heen.

Mijn stijl? Onbevangen en energiek. Actief nieuwe manieren en contexten opzoeken. Persoonlijk en betrokken. Kunstzinnige en creatieve werkvormen gebruiken. Confronterend en tegelijkertijd verhelderend. Energiek en veerkrachtig in het leven staan.

Interactief

Vanuit mijn rol als facilitator en coach werk ik altijd interactief en met veel energie.
Ik geef structuur door een mix van participatieve instrumenten

Lees verder »

Kernwaarden

Kernwaarden helpen om in contact te blijven met waar het écht om gaat: betekenisvol leven en onbevreesd je eigen weg kiezen.

Lees verder »

Beeld denken

Ons brein werkt het best met beelden. Beelden helpen ons zowel in het onderzoekproces als in de verslaglegging van wat is gevonden.

Lees verder »