werkenmetheader4

Werken met Allies

Ik werk graag in omgevingen waar ik waarde kan toevoegen door wie ik ben en hoe ik de dingen doe.

Omgevingen waar energie in zit en mogelijkheden en vergezichten kunnen ontstaan die men eerder niet voor mogelijk hield. Plekken en mensen die willen ontwikkelen, floreren door transities en zo bewust verder groeien. Ik voeg waarde toe in uiteenlopende omgevingen voor zeer diverse publieken op drie manieren.

Adviseren

Goed kunnen luisteren, de juiste vragen stellen, heldere reflectie en constructieve feedforward geven, horen voor mij onlosmakelijk bij adviseren.

Lees verder »

Faciliteren

Faciliteren is het begeleiden van een veranderproces, waarbij gestart wordt vanuit datgene wat er is én wat zich van daaruit verder wil ontvouwen.

Lees verder »

Coachen

Verbinding maken en in beweging komen, gebruiken van creatieve werkvormen, sparren en mijn visie geven, dat typeert mij als coach.

Lees verder »